Despre noi

Suntem o familie


Suntem pe piață din 2007 iar dovada cea mai bună este faptul că am ajuns parteneri ideali ai clienților noștri pe care îi avem alături de la început de drum.

Realizăm transporturi cu grupaje de marfă paletizată pentru importatori și exportatori pe ruta Italia - România și retur, inclusiv țările din tranzit. De asemenea efectuăm transporturi naționale de tip FTL (camion complet).

Suntem REDY 2 TRANSPORT


Și suntem pregătiți să aducem plus valoare afacerilor care folosesc serviciile de transport marfă. Atât intern cât și extern aceste servicii sunt în creștere în fiecare an și sunt practic, indispensabile unei companii care vrea să ofere permanență și accesibilitate clienților săi.

Rapid si profesionist


Pregătim temeinic planul logistic pentru fiecare transport în parte și punem la dispoziție 2 centre logistice în Torino și Bacău. În momentul ridicării mărfurilor ne asigurăm că palenții sunt bine consolidați conform unor criterii stabilite tocmai pentru a asigura integritatea produselor transportate.

Transport marfă România - Italia


Mărfurile transportate la temperatură controlată pot fi: fructe și legume, carne și preparate din carne, produse alimentare perisabile și produse din industria farmaceutică, medicamente la temperatură adecvată pentru menținerea standardelor de siguranță.

5

tiruri tip camion cu prelată, fiecare cu o capacitate de 24 tone

1

tir pentru transporturi frigorifice cu o capacitate de 22 de tone, conduse de șoferi profesioniști

7

remorci tractate de 7 tone

Transport frigorific cu temperatura controlata -20 grade